Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Зашто је прототип за медицинску опрему скуп?
Jun 23, 2017

Зашто је прототип медицинске опреме скуп?
Разговарајте о прототипу медицинске опреме, већина играча је говорила о високој цијени смолних модела. Кроз путовање у Донггуан, прилику да темељно разумијете разлоге за скупу медицинску опрему. Наравно, још увек је реч, страна ријечи. Јасно си јавна, није њихова властита резолуција.
Прије свега, морамо рећи да је модел дрвећа "случајно" подкатегорије, прототип медицинске опреме је још већи. Пре 2008. године скоро није било 18 прототипа медицинске опреме. Како је економска криза ослабила потрошњу у Европи, заједно са порастом трошкова рада у Кини, тржиште модела се тада бори. Прототипови медицинске опреме су популарни у овом тренутку. Иницијално, прототип медицинског уређаја био је оригинално фабричка фабрика која је направила стереотипе са узорком.
За фабрику модела, смола ауто је добра оловка за куповину и продају. Разлог је врло једноставан - ставите мало, назад на брзину.
У трошковима производње модела алуминијума, цена калупа је веома велика. За модел 1:18, у општим 200 делова треба око 10 до 15 комплета калупа. Цена калупа је око 500.000. Иако дуг животни век овог абразива, можете је користити дуго времена, али рана инвестиција, вријеме производње је релативно дуго, и потребно је и дуже вријеме. Процес производње легираног плита ће се пратити након увођења постова, гдје се не притискају табела. (Слика 1 је производња металне калупе, Слика 2 Миницхампс постројења у планинама калупа)
Прототип медицинске опреме није направљен са овим металним калупом. Али са силиконским материјалом тзв. "Калуп за воду". Производња калупа за воду је много нижа, брзина развоја је веома брза, али живот је веома кратак, углавном ће се одштампати 10 до 20 аутомобила. Слика 3 је копија калупа за воду, Слика 4 за употребу калупа за воду, Слика 5 унутрашњег калупа.
Слика 6 показује да су два тегле заправо прототип медицинске опреме сировина, два резервоара заједно након формирања смоле. Овде убаците Прототип за медицинску опрему из отто, гт спритс у МР, ББР, такође су врло велике разлике у цени. Квалитет сировине смоле такође је различит, релативно ниски крајњи материјал прототипа медицинске опреме ближе гипсу, температуре и влажности и друге релативно велике, висококвалитетне сировине можда неће бити у могућности у потпуности избјећи ове проблеме, али много боље.
Пре ињектирања смоле, прво вакуумирајте абразивно (слика 7), а затим добијте основни део смолног аутомобила (слика 8). Пошто је силиконски абразивни материјал мекан (молимо да повежете материјал повећања дојке), није лако утицати на угао калупа када део напушта абразив, а метални калуп који се користи у легираној плочици је тврд и крхка. Интуитивно, делови смоле у укупној оштриности и детаљима узорка могу бити бољи. Ово би требало бити то што често кажемо, "за разлику од легуре аутомобила линије тако месо" разлога.
Одвајање транспорта, продајних канала и других трошкова не говори, у производном процесу, трошкови рада су важни део. У том погледу, прототип медицинског уређаја је скупљи од легуре.
Генерално се верује да прототип медицинске опреме не може возити врата и моторе, а делови бити мањи. Чињеница је тачно, али број прототипских делова врхунске медицинске опреме може бити близу или чак више од 100, што је још важније, смола је много крхка, потребно је бити пажљивији третман, а стопа отпада је већа. Најзначајнија ствар је да фабрика ради прототип већине женских радника. Као што је приказано на сликама 9 до 11, смола мора бити ручно обрађена и полирана. Боја се мора поновити пре и након сликања, употреба штапића мора бити натопљена у воду, текстура од превученог папира је такође глатка. Као поређење, Слика 12 и Слика 13 представљају модел легуре процеса полираног сликања, иако је читав процес и даље безобзиран и више мануелних делова овде није приказано, али уопштено говорећи, модел легуре боје може бити серијска обрада, брушење захтеве као строге смоле.
На крају додајте мало о ауторском ауторитету. Испред исповести чланак је рекао да је модел накнаде за ауторско право генерално цена модела 10% -15%, највише Феррари, неки модели могу ићи на 28%. Према речима произвођача, иако је производња прототипа медицинске опреме мања, али такође мора имати овлашћене произвођаче. Најмање МР, ББР и други врхунски бренд је тако. То јест, у накнади за издавање дозвола овај модел смоле и легуре није никакав.