Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Које су слабости роботске прототипске индустрије?
Aug 21, 2017

Које су слабости Робот прототипа индустрије?

Како кинеска привреда наставља да расте, демографска дивиденда има тенденцију да нестане, а предузећа морају трансформисати производњу у интелектуалне, и отклањају прилику за замене Робот Прототипа. Кина није само поново изабрана већ четири године - највеће роботско тржиште Робот Прототипе на свету, а очекује се и анализа, Робот Прототипе следеће године заузима 40% светског тржишног удјела.

Према статистичким подацима, Кина прототип робота у мају производња од 10057 јединица, повећање од 47%, а производња од јануара до маја повећала се за 50,4% из године у годину, а према непотпуним статистикама Робот Прототипе повезује пословање у првој половини ове година Нова висина, у поређењу са прошлом годином више од 90% компаније за постизање раста профита, Робот прототип индустрије у целини добро.

Направљен у Кини је познат, то је фракција просперитета, али производна површина је само лажни утисак, кроз прекрасан феномен да би се видела суштина производње у Кини многа подручја су недостатак језгре технологије, наравно, Робот Прототипе је посебно очигледно. Основна технологија прототипа Робот у суштини је монополизирана од стране земаља, а главни дијелови хармоничног редуктора прототипа и серво мотор прекомјерно ослањање на увоз, а ове основне компоненте заузимају Робот Прототипе скоро 1/3 цене. Непотребно питати је да контролишете трошкове прототипа робота, морате прво савладати основне дијелове роботског прототипа, истовремено, ово је такође један од меких подмукла прототипа робота. Постоји један који мора имати свој други, онда је друга слабост: држава је "Кина направила 2025" план за производњу трансформације као фокус интелектуалне стратегије. Кина је објавила политику подстицања предузећа и одговарајућих субвенција за подршку предузећима, тако да се прототипови роботских компанија бавили смелим иновацијама и покушали. Последњих година, Кина у основи свакодневно додати повезан Робот прототип пословања, али број предузећа луди раст значи да је Кина робот прототип технологија побољшана? Одговор је очигледно негативан, предузеће је стало и постепено је поплављено. Плима домаћег прототипа робота није само зато што демографска дивиденда постепено нестаје, предузеће је морало да се надогради у Чиле, реформу ниско технолошког садржаја модела производње. Али трансформација производње, савремена производња, економски развој, кључна веза: прототип робота, порасла је на националну стратегију, влада је увела и политику тако да енергично промовише проток роботског протокола процеса развоја. Али превише се ослањате на подршку земље, ослањајући се на политику земље, под шаком прототипа робота, риба у проблематичним водама. Да би променили овај статус куо, компаније морају иновирати, самостално истраживати и развијати сопствени бренд, ревитализацију Кине! Дакле, ту је Робот Прототипе мекана ребра, Робот Прототипе на тржишту постоје двојне политике националне политике, Робот Прототипе простор за развој индустрије је неограничен. Потражња за прототипом робота се повећава, а сродно техничко особље драматично расте. Међутим, пошто је раст прототипа робота сувише брз, култивација талента је у оштром контрасту. Робот прототип који се односи на таленте се повећава, озбиљан недостатак! Само техничко особље да убрза кораке како би наставио са темпом развоја робота, може се ублажити!

Укратко, ако можете да промените меку под прототипом робота, поново се рођен, кинески прототип робота ће се окупити на међународној сцени!

Прототип кућног робота је у златном периоду, растући тренд кинеске привреде истовремено, трошкови рада са порастом, што доводи до већине наших предузећа су велике промјене у претходном производном процесу, мијењају производњу интензивног становништва за аутоматизацију, механизовани модел производње, док се и друге компаније спремају за транзицију.

Због тога ће се убрзати развојни процес роботског прототипа, прототипни роботски капацитети у Кини ће наставити да се шири, 2016. Кина је убрзала индустрију Робот прототипа, укупна годишња производња Робот прототипа достигла је 72.400 јединица, што је пораст од 34.3%. Робот Прототипе продаје: 2016. Кина робот прототип продаје достигла је 34.000 јединица, 2017 у мају прије него што је раст био 50.4%. Очаравајући подаци показују да је производња, продаја и потражња за роботским прототипом у Кини протеклих година убрзана. Међутим, уско грло кинеског прототипа Робот није само недостатак цоре технологије, већ и велики јаз у техничким талентима.