Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Функција и значај колекције прототипа дигиталне одјеће
Sep 01, 2017

Функција и значај колекције прототипа Дигитал Веар
У међународној заједници постоји велики број ауто-ентузијаста за колекцију протокола Дигитал Веар, а све већим групама су и домаћи љубитељи протокола Дигитал Веар Прототипе. Тада парица Дигитал Веар Прототипе зашто је тако велики шарм да би се привукли све више и више љубавника. Укратко, колекција дигиталног хабања прототипа његовог великог значења
Прва је колекција Дигитал Веар Прототипа може помоћи у разумијевању знања аутомобила. На прототипу Дигитал Веар прототипа, пошто је то права репродукција правог аутомобила, главна структура аутомобила се смањује како би показала пут, кроз пару Дигитал Веар Прототипе може учинити ауто дијелове чудних људи постепено схватити ове делови Изглед функције и функције. О колекцији дигиталног хабања прототипа, како би се прикупио прототип Дигитал Веар, ентузијасти су обавезни да посвете више пажње домаћим и међународним информацијама о аутомобилској индустрији, благовременом разумевању динамике. За позадину марке аутомобила дизајнерски стил дизајна, историја развоја аутомобила и друга ауто-култура постаће све више разумевања. Верујем да је ово збирка дигиталног хабања прототипа најважнијег значаја.
Следи Дигитал Веар Прототип има велику украсну вредност и декоративни ефекат. Изузетан дигитални прототип у кући, можете да одразите личност власника и хобије, додајте љубав за живот; на столу, можете одразити успех укуса и визије; на правој контролној табли аутомобила, и може створити јединствену атмосферу: ако су прави ауто и модел исти аутомобил, немојте се забавити, ако се модел од правог аутомобила не одражава на љубитеље идеала!
Друга тачка је такође веома важна, то јест дигитално хабање и друге колекције истог прототипа, са одређеном вредношћу, додатним карактеристикама. Конкретно, позната фабрика произвела је изузетан прототип Дигитал Веар прототипа, због ретких и удвостручених вредности. Чак и обичан прототип Дигитал Веар нема значајно захвалност за кратко време, јер ће постепено показивати своју вриједност током времена.
Пошто је аутомобил почео да улази у куће обичних људи, колекција дигиталног хабања дигиталног прототипа постепено постаје модна, процењује се да је прототип прототипа Кине у прототипу најмање 300.000 људи. Стеам Дигитал Веар Прототипе није само фино уметничко дело, већ и обогатити богату конотацију самог аутомобила је најважнији носилац ауто-културе. Знате да има много лекција у сакупљању и захвалности прототипа Дигитал Веар. Удео прототипа Дигитал Веар углавном користи проценат најчешће коришћених модела. Да би истински "снимили" живописни облик сваког аутомобила, прототип Дигиталног хабања генерално се користи у већем делу, често 110,112,118,124,132,143 и тако даље. Пропорција модела, што резултира већим степеном своје симулације, 1: 43 Прототипа дигиталног хабања у односу на Прототип протокола 1:18, детаље које треба пуно изоставити.
Дакле, да бисте добили прототип Дигитал Веар након првог да видите да ли је облик деформације, а након њега и квалитет боје, висококвалитетна површинска боја Дигитал Веар Прототипа мора бити врло равномерна, без очитних огреботина и буке у светлости. Дигитално хабање прототипских делова дела такође директно утиче на укупни квалитет, као што је Дигитална одјећа Прототип унутрашњости користи се од коже, врата, пртљажног простора у отвору и затварању када постоји опасан феномен, било да је светлост метал плоча, инструмент табла је лепљива Папир или пластика и тако даље. Дакле, у куповини и захвалности, морате отворити врата да бисте пажљиво видјели.