Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Функција и одржавање прототипа робота
Jun 15, 2017

Функција и одржавање прототипа робота

Инсталација прототипа робота Према захтевима за производњу на локацији, функција унутрашње контроле робота се може поједноставити и управљање менијем сваког дјеловања манипулатора. Главни садржај су подешавање манипулатора, контрола притиска ваздуха у цилиндру, подешавање путање ваздушног јастука и аутоматска контрола система и други аспекти отклањања података. Требало би да има мрежу на терену, везу са машином за пробијање, рад, децентрализовани функцијски модул и технологију отвореног поља аутобуса је развојни правац технологије контроле прототипа робота и има очигледан напредак у аутоматизацији реализације. Интеграција система контроле штампе Контролне функције свих преса и калупа могу се реализовати преко једног оперативног интерфејса, укључујући дијагнозу грешке, конфигурацију менија плесни, програмабилне граничне прекидаче и надзор и подешавање плесни и одржавање опреме. Још погоднији и значајно повећати ефикасност радног времена штампе.

Најистакнутија карактеристика серво погонског прототипа прототипа је да је мотор директно повезан са ексцентричном зупчастом брзином, а брзина мотора се може прилагодити произвољно, тако да се брзина ручног механизма може произвољно прилагодити како би се убрзао или успорио брзину штанцања. Још једна значајна карактеристика серво преса је висока компатибилност. Како серво преса брзина мотора може бити безступно подешавање, могуће је у процесу штампе постићи сила штанцања и удараца безстепеног подешавања, тако да кривина радног притиска са различитим захтевима за примјену одговара. Да би се осигурало да ручица заврши прецизно кретање, корисник може постићи успоравање процеса цртања или одржати константну брзину жигосања, тако да не само да може побољшати квалитет обраде лимова, већ и продужити живот калупа. Промена и контрола брзине серво преса је рационално оптимизована, а интегрирани модул се користи за производњу у складу са модуларном структуром. Ако серво функција није потребна, машина може радити као традиционални притисак Константна снага и путовање.

Прототип прототипа током употребе или након одређеног временског периода, неизбежно ће бити нека мања проблема, а понекад због неправилног ручног рада, утицај на робот не може покренути велики проблем, овај пут ће морати поправити особље или произвођачи робота Од особља за одржавање ради одржавања, особље за одржавање у руци пре или током особља за одржавање мора бити детаљно разумијевање сигурносних прописа како би се избјегла опасност.

1, проверите убризгавање пре машине, искључите друго напајање.

2, подесите одржавање, искључите машине за снимање и прототип моћи робота и уклоните преостали притисак робота.

3, поред прекидача за близину, лоша фаза усисавања, отказ соленоидног вентила може се самоносновати, други треба да буде обучен од стране стручног особља за обуку или не дозвољава неовлаштене промјене.

4, прилагодите или замените период калупа, обратите пажњу на безбедност како бисте избегли да га робот повреди.

5, да бисте завршили подешавање или одржавање механичке руке, тест машину пре него што напустите опасну радну површину.

6, поступак одржавања, немојте укључивати прикључак извора енергије или ваздуха. Цхенген опрема за аутоматизацију која подсећа: одржавање и производни процес, безбедност прво!