Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Форм оф Екпрессион Дигитал Веар Прототипе
Oct 12, 2017


Кроз субјективну свест са ентитетом или виртуелном заступљеношћу, представљају објективни опис облика, структуру сврхе објекта (објекат не значи да објекат није ограничен на ентитет и виртуелни, који није ограничен на равни и тродимензионално).
Дигитална заштитна обрасца Прототипни образац може се подијелити на физички Прототип протокола дигиталног хабања (физички волумен са запремином и тежином концепта физичких објеката) и виртуелни Прототип протокола дигиталних влакана (са електронским подацима кроз облик дигиталног облика и друге стварне перформансе).
Дигитал Веар Прототипе дисплеј је подијељен на равно дисплеј и стереоскопски приказ (логотип је графички приказ, као што је пример примера илустрација).
Физички дигитални прототип из облика израза може се подијелити у статички мод (физички релативни статички, сам по себи нема претварање енергије система напајања, а не спољашња сила испод структуре и облик интегритета композиције), помажу Дигитал Веар Прототип (статички модел Базирајући се на улози спољне кинетичке енергије, не мењају своју сопствену структуру перформанси, путем физичког откривања везе везе везе објекта) и динамичног режима (путем методе конверзије енергије за генерисање кинетичке енергије у својој сопственој структури са системом претварања енергије, енергијом Релативни континуирани физички покрет који се може показати током процеса конверзије).
Виртуал Дигитал Веар Прототипе је подијељен на виртуелни статички Дигитал Прототипе, виртуални динамички Дигитал Веар Прототипе, виртуелни фантазијски Дигитал Веар Прототипе.
Дигитал Прототипе Прототипа има за циљ да на изложби направи производ, инжењерски пројекат, концепт уметничког дизајна (у даљем тексту: роба) и продају садржаја са његовим садржајем у складу са смањеном верзијом (проширена верзија); Ово захтева добар прототип од дигиталне одјеће. Од техничког дизајна како би осигурали интегритет квалитета робе, али и добар визуелни дизајн како би се осигурала глатка продаја робе. Што се тиче блиско повезаних аспеката свакодневног живота јавности, опуштеност производње и потрошње пословне заједнице у којој живимо је опуштена, а број лошег квалитета Дигитал Веар Прототипа, са релативно јефтиним ценама, и померају се кроз тржиште, олакшавају дистрибуцију канала - иако овај дио потрошача испуњава жеље потрошача на ниском нивоу, али на дужи рок ослаби и уништава стварне изгледе економског просперитета, омета квалитет наших живота до дизајна прототипа дигиталног хабања Као специфична дизајнерска активност, дизајн који има широк спектар утицаја на бренд производа може смањити или ублажити недостатке који се јављају ако је потпуно и правилно искориштен; , То ће погоршати ове контрадикције. Суочени са овим стварним проблемима, дизајнери и произвођачи дигиталних одјевних носача носача рамена, друштвена одговорност не може бити скривена.
Разговарајте о прототипу Дигитал Веар смоле, већина играча је говорила о високој цијени смолних модела. Кроз путовање у Донггуан, темељно разумијевање смоле Дигитал Веар Прототипе скупих разлога. Наравно, још увек је реч, страна ријечи. Јасно си јавна, није њихова властита резолуција.
Прије свега, мора се рећи да је прототип за дигиталну заштиту од смоле "случајно" ван подкатегорија, и то још више. Пре 2008. године, скоро без 18 смола Дигитал Веар Прототипе. Са економском кризом у Европи на слабу потрошњу, заједно са растом трошкова рада у Кини, Дигитал Веар Прототипе тржиште у вријеме када је ситуација тешка. Ресин Дигитал Веар Прототипе је популаран у овом тренутку. Првобитно је прототип Дигитал Веар Прототипа оригинално био Фабрика протектираних дигиталних носача који је направио стереотипе са узорком.
За Фабрику прототипа Дигитал Веар, смола ауто је добра оловка за куповину и продају. Разлог је врло једноставан - ставите мало, назад на брзину.
У трошковима производње прототипа Дигитал Веар, трошкови калупа су веома велики. До 1: 18 дигиталног одјевног прототипа, опште 200 делова око 10 до 15 комплета калупа. Цена калупа је око 500.000. Иако дуг животни век овог абразива, можете га користити дуго времена, али рана инвестиција, вријеме производње је релативно дуго, и потребно је и дуже вријеме. Процес производње легираног плита ће се пратити након увођења постова, гдје се не притискају табела.