Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Прототип аутомобила се разликује од материјала
Jul 10, 2017

Прототип аутомобила се разликује од материјала

Прототип је другачији од стварних аутомобила, фабрика аутомобила како би симулациони модели материјала више нису исти метал, сада је материјал различит, различити произвођачи како би се задовољили захтјеви различитог модела прилагођавања производа са развијеним различитим врстама, различитих материјала Прототипови аутомобила, њихова цена се такође веома разликује, наравно.

Већина Американаца воли да почне текстуру, тако да су прототипови аутомобила који се продају у САД углавном цинкове легуре. Али европски људи воле изврсну и осјетљиву употребу материјала, што је такођер разлог за развој многих сировина и дијелова производне индустрије.

Производња биљних производа нашег прототипа тренутно је уствари модел смоле и легура, метални модели израђени су од свих врста челика, када су људи у процесу производње откривени да су цинка легуре материјала, еластичности, отпорности на чврстоћу и отпорности на ударце други материјали имају очигледне предности, а трошкови производње су релативно ниски, па до сада сада зовемо метални модели углавном користе материјал од легуре цинка како би урадили Цар Прототипе схелл

У односу на легирани материјал. С обзиром на то да прототип смолног аутомобила није потребан за развој нових брусних алата, постао је популаран у производном процесу фабрике прототипова. То је природна смола која се користи за израду калупа. Ова врста пластичног материјала има ниску тачку топљења, која се може загријати електричном пећницом и електричним пећницом. Не само да је врло стабилан након што је компримован, није лако деформисати, може се сачувати дуго времена, а због тога што је тежина смолног модела лагана и светла, све је популарнија у јавности. Тренутно је прототип смолног аутомобила у Кини и даље релативно реткост.

Постоји и модел синтетичких материјала чији смо често изложени, што је прототип аутомобила направљеног од различитих материјала. Овај модел аутомобила је добар у већој мери, произвођач може да изабере у зависности од стварне ситуације возила, што је најближе првобитном аутомобилском композитном материјалу, као што је метал материјал који користи аутомобил, гумени точак, прозор коришћењем органске стаклене плоче и тако даље. Њена највећа карактеристика је да произведе највиши степен репродукције производа испред потрошача.

Верујем да ће многи пријатељи који воле аутомобилске архетипе бити више забринути питањем о томе који је канал за куповину модела аутомобила најпоузданији. У ствари, такође сам верификовао овај проблем кроз лично искуство и прикупљање података. Ево мој резиме

Тренутно домаћи могу купити висок имитацијски прототип аутомобила.

Тои ЗонгГеДиан: тренутно је најпопуларнији интернационални највећи разред продаје прототипова са високим прототипом продаје, његова највећа карактеристика је продаја многих сорти углавном управља свим врстама играчака, укључујући и украшавање продато неким брендом Цар Прототипес.

Али код куће велики комплекс играчака је релативно мали и тешко је наћи.

Ауто Прототипе специалти трговина: преко ексклузивног продавница канала куповина је најсформалнији, извор на најсигурнији начин. Али у овом тренутку постоји само мали број великих градова у земљи, ау случају Пекинга само 12

Прави званични канали специјалних продавница аутомобила Прототипе. Модел прототипа аутомобила може се осигурати од извора до квалитета. То је такође због тога што је канал формално, цена аутомобила у оваквој продавници је најчешће велика.