Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Говоримо о четворој основној осећај свакодневног одржавања прототипа аутомобила
Jun 23, 2017

Говоримо о Четири мала основна сазнања о свакодневном одржавању прототипа аутомобила
На прототипу аутомобила свакодневног одржавања, заправо, уопште нема апсолутног стандарда, основно искуство свих људи је да разговарамо о томе. Мој лични осећај је да је за своје бебе потребно више пажње; али не сме бити нервозан, неким од такозваних стандардних операција ограничења, учинити нервозним, па се бојим да ће играти ауто прототип забаве су оффсет.
Следеће неке од напомена, за вашу референцу и на крају вам у пракси према сопственом искуству да изаберете.
1, постављен прототип аутомобила
Не стављајте у висину, како бисте избегли случајно опадање због губитка. Не стављајте децу у лакши приступ месту, како не би обе стране (дјеца и ауто) узроковали штету. Ово су мала подсетници да би се избегле несреће, породице различитих услова, сигурно имамо осећај пропорције.
Прототип аутомобила завојна висока температура. Дакле прототип аутомобила не дугорочно излагање сунцу, исти разлог не користе традиционалне мале рефлекторе дугорочну изложеност. Традиционална мала фокусна лампа у облику чаше је врло висока, прототип ауто оштећења боје. Заправо, као обичан аутомобилски прототип ентузијаста, нема потребе да се укључите у посебан извор светлости да бисте урадили приказ у музичком стилу, играјте ако желите да видите ефекат осветљења, довољно је радна лампа. Наравно, за поседовање многих, економски услови дозвољавају, постоје посебни витрини сакупљача, у нади да ће се поставити ефекат осветљења, можете узети у обзир енергетске штедљиве сијалице, снагу, температура је релативно мала. Истовремено, у витрину постављену малу чашу воде, погодно је олакшати сув и електростатички ефекат.
Прототип аутомобил је превише мокар. Влажност је превелика, боја је склона оксидацији, црним тачкама, па чак и блистави. Велики принцип је ставити прототип аутомобила на вентилирано и суво место. Због недостатка простора колекционери понекад требају ставити прототип аутомобила назад у оригиналну амбалажу, постављену у угао и тако даље. Неопходно је напоменути да је локација ослобађања влажности превелика. Ставите неки десикант у амбалажу да помогне, неке производе за прототип аутомобила у самом пакету са десикантним пакетом; ако не, неки десикант за паковање хране би такође требао бити пријатељи :).
Дакле, чини се да горенаведене тачке нису контрадикторне? Дакле, или према тренутној ситуацији да анализирамо одлуку. Сви у природном окружењу града су веома различити, као што су Пекинг и Гуангзхоу на температури и влажности имају релативно велику разлику. Да би се избегли екстремни случајеви, не требају се превише ригорозно придржавати одређених захтјева спецификације.
* Суспендед. Дугорочно постављање прототипа аутомобила, потреба за висином шасије, како би се избегло четири дуготрајна притиска тијела, што је резултирало деформацијом осовине точка, знаком гума. По овом питању, моје лично мишљење не изгледа тако озбиљно. Најмање један од мојих 1:18 КИОСХО БМВ серија 6 [прегледни форум слике] стави четири године и није постао осам метара ах. Различити произвођачи, различите пропорције, различити модели прототипа аутомобила, тежина није исти, може бити за неке од великих тежина производа, којима треба обратити пажњу на то. На крају крајева, осовина и остале компоненте материјала су у основи исте, могу издржати опсег притиска је ограничен.
Често промените локацију пнеуматика. Дугорочно постављање прототипа аутомобила најбоље је често окретати точкић како би се точак променио на локацију. Ово може да се избегне точак у патку јајних патки (ова ситуација вероватно није велика вероватноћа); Друго, можете избјећи појаву адхезије на мјесту гума, то је потребно напоменути, посебно у случају високе температуре.
Прототип аутомобила треба обратити пажњу на прашину. Као минијатурни аутомобил, тело је сложеније, ако је парцела више прашине, чишћење или више проблема. Најбоље је да не буде директно изложен дугорочном месту на радној површини, Павиљону Дуобао и слично. Условно, са стакленим вратима полице, гардеробе је бољи избор. Ако само да уживају у својој игри, обично се може користити и за покривање одговарајуће тканине. Што се тиче специјалног од калупа кутије, цена јединице није јефтина и није лако купити; и њихова властита плекигласа везана кутија, можда неће моћи да уштеди много новца, бојим се да неће изгледати добро приањање.