Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Једноставан прототип дизајна визије робота
May 31, 2017

Робот прототип Једноставан прототип дизајна Висион робота

1, очи 2, мозак 3, руке и стопала

Очи и мозгови се користе за идентификацију одређених предмета и бављење другим подацима, рукама и стопалима на основу идентификације објеката и обрађених података за одговор.

Може ли овај прототип проширити? Као што је гомила за идентификацију осумњичених, идентификационих таблица наплатних станица, специфичних возила за хеликоптер или сателитске праћење, циљање крстарења ваздухопловним површинама ... Рен Јун игра имагинацију.

За аматер написао је посебну дискусију о чланцима о дизајну робота, али је такође покушао одговорити на такво питање: "Како можемо направити робота"? Питања ентузијаста различитих играча су различита, али углавном у механичком и структуралном смислу. Вероватно мисле да нисам врхунски програмер и да могу водити само неке проблеме са механичким и електронским системом. Могу разликовати ПИЦ, Ардуино, Пропеллер, па чак и Распберри Пи између различитих, али не желим писати код Бале. Многи пријатељи програмерске способности него што сам јак, овај проблем или их оставите! Тхе

Прототип робота Сада ћу испунити захтев читаоца. Међутим, нећу разговарати о микроконтролерима, програмирању, ЦАД дизајну или електронским системима, индукционим системима. Затим, желио бих представити дизајн робота и позиционирање различитих физичких компоненти и проблема са монтажом.

Наша тема ће се фокусирати на кориштење прототипова за развој и побољшање механичког дизајна. Коначни дизајн конструкције, молим читаче мозгова, да заврше своје!

Инсталирамо компоненте, системе, моторе, батерије и друге аспекте ближи изглед, како бисмо направили високо ефикасну и стабилну роботску шасију. Користићу шасију СервоЦити'с Ацтоботицс као пример за објашњење механичких и структурних компоненти. На сајту СервоЦити приказују се хиљаде механичких виџета, богатство богатих прича и идеја, и дефинитивно вреди погледати.

Нећу разговарати само о конструкцијским деловима и механичким деловима, већ ио основним поступцима обраде. Показаћу неку другу покретну роботску шасију, играчи могу да изграде своје сопствене на основу шасије робота. Започните дизајн - наставите са постојећег прототипа

Прототип робота У одговору на питања о развоју робота, често постављам питање: "Зашто желите да направите роботе, шта желите да уради робот?" Питао сам зашто, јер многи људи не разумеју шта желе. Они само мисле да је "играње робота довољно хладно". У ствари, ово је одговор на мој одговор на то питање. За играње робота, "цоол" је одличан разлог.

Човек жели да се игра цоол, да жели научити нешто другачије, а играње робота је добар почетак. Роботске позадине, структура знања и циљ су изузетно разноврсни, стога укључује специфичан тип роботског типа теме, може се оставити да дискутује касније.

Прототип робота Овај мали робот може бити опремљен различитим компонентама, као што су клешта, сонар, патролни робот, камера, Ксбее модул, Блуетоотх и Ви-Фи уређаји, као и системи за препознавање гласа и говора, по потреби. Чак и производи на улазном нивоу, као што је Параллак С2, такође имају богат простор за монтажу.

Механичка структура ових роботских одела је једноставна и никога неће уплашити. Пропелеров "Ц" језик за програмирање АцтивитиБот је једноставан за учење, али довољно снажан за контролу изузетно сложених робота.