Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Значај примене прототипа уређаја медицинске опреме
Jul 19, 2017Значај примене уређаја прототипа медицинске опреме

Прототип медицинске опреме има разне виталне знакове, који могу симулирати различите сцене и симптоме. Има обуку интекције трахеала, дефибрилације, интравенске инфузије, груди и абдоминалне воде и перикардног излива. Укључени са рачунарским софтвером могу се поставити према потребама и симулацији случаја, као што су пацијенти са акутним инфарктом миокарда, аритмија, чак и срчано заустављање, бронхијална астма, појављују се сви видови позитивних знакова, неконтролисани хеморагични шок, анафилактички шок и други хитни случајеви. Према студентском раду, учинак одређене праксе биће приказан на рачунару на време.

Обуку садржаја углавном за дијагнозу болести и основне технике спасавања, као што су процена срчаног застоја, ендотрахеална интубација, срчани цардиоертер, компресија срца и вештачко дисање, лекови за спасавање, као што су примјена апарата за дисање. Обука се обавља у симулацији људске прве просторије за обуку у пуној функцији, која је опремљена различитим спасилачким материјалима и предметима. Наставник може уредити сцену у складу са заједничким случајевима хитне помоћи, и направити различите поставке за тешкоће у складу са фазом тренинга и ученицима схватити ситуацију. Студенти раде у складу са условима прототипа медицинског уређаја. Водећи љекар је први који користи правилан прототип прототипа демонстрације медицинске опреме прототипа Прототипа медицинске опреме, а затим ученици учествују у спасавању симулације.

Најзад, врло је често расправљати о клиничкој кризи срчане респираторне хапшења у Прототипу медицинске опреме. За пацијенте је веома важно да оживљавају ресусцитацију у времену и исправно. Осим тога, када се срчано дисање заустави, клиничка ситуација је сложена, и то је изазов за приправника који нема искуства. Без у процесу клиничке праксе опоравка, лекар ако није тачан, ефикасан опоравак или због недостатка искуства спасавања опоравка, лако доводи до пацијента који спасава најбоље вријеме за губљење и озбиљно узрокује смрт. Због тога је од изузетног значаја јачање нивоа обуке у ванредним ситуацијама за прототип операције медицинске опреме и повећање искуства спашавања.

Као важан део клиничких вештина, хитно медицинско лечење постало је важан део програма обуке студената у медицини. Али у клиничкој пракси, само неколико ученика може имати прилику да учествује у ЦПР. Са апликацијама прототипа медицинске опреме постају важан метод наставе, ојачана обука за вјештине прве помоћи у студентима медицине, побољшање свести о првој помоћи, подстицање њихове клиничке хитне способности хитне помоћи постала је важна врућа тема у области медицинских едукатора.

Због трауме мозга, медицинске опреме прототипа цереброваскуларне несреће или исхемијске исхемијске енцефалопатије, иако се пацијенти опорављају након опоравка, могу и даље бити у коми, или смањење одговора на спољне стимулусе. У рестаурирању спонтане циркулације након иницијалне кратке високе перфузије мозга, због дисфункције микроциркулације церебралног тока крви може се смањити или се чак не појављује феномен рефлукса, који у случају нормалног церебралног перфузијског притиска такође може да се деси. Пацијент мора бити у стању да одржи нормалан или благо повишен артеријски притисак и смањи интракранијални притисак, прототипа медицинске опреме чиме се обезбеђује одговарајућа церебрална перфузија и ефикасна перфузија церебралне. Након дугог периода кардиопулмоналне реанимације, пацијенти често имају епилепсију због исхемије у церебралном кортексу. Напади могу повећати потражњу кисеоника мозга и телесну потрошњу кисеоника, оштетити мождане ћелије и оштетити мождани едем, тако да се јасан напад мора контролисати с временом, стабилност лијека, може користити хибернацију, ДЕ ба јин и тако даље, и потребу да се придружи накнадним лековима против запљењености како би се одржала ремиссион у спору након смањења. Ако услови то дозвољавају, ЕЕГ се може пратити на ноћном сточићу, а епилептички напад без очитих клиничких симптома се рано открива и третман се даје рано.