Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Робот прототип Јединствени шарм и украсна вредност
Oct 23, 2017

Робот Прототип јединствени шарм и орнаментална вредност
Прототип робота није играчка, Робот Прототип сам је уметнички рад, који се користи као кућна декорација, има свој јединствени шарм и орнаменталну вредност. Сваки део Робот Прототипа је веома софистициран, интегрисан са данашњом напредном технологијом дизајна и производње, симулациони аутомобил је стриктно сразмеран свим врстама светски познатих аутомобила сведених у модел, светла, шасију, мотор, волан и знаке произвођача и друге делове имитације је живописно, неки од радова чак и тежина аутомобила и мотора, рад механизма преноса је такође смањен пропорционално ништа не изражава, само је миниатурни ауто стварног аутомобила.
У роботској колекцији Прототипа делова до немачког ЦМЦ оригиналног белог слона Мерцедес-Бенз ССКЛ и укупног броја делова који су достигли 1885, други модели су такође више од 1000 делова, обично видимо опћенито прототип робота Број његових дијелова и компоненте концентриране у неколико стотина, мање има и више од 200 делова.
Због њихове личности, интереси су различити, чак и ако воле да сакупљају роботске прототипове, често бирају различите пропорције и различите врсте Робот прототипа. Почетак ових љубитеља, потребно је дати сопствену колекцију садржаја на позицију, неће бити у моделској радионици сјајаном низом очију прије емисије.
Лична колекција Робот Прототип тип је најбоље фиксиран у пропорцији, када њихова колекција достигне одређени број, види њихову униформу "тим" је врло угодан осећај, ако сте заинтересовани, можда ћете желети да организујете и неке сцене у Робот Прототипе Прикажи . Ако је однос робот прототипа другачији, постоји велика и мала, то ће људима дати неугодан осећај. Дакле, проценат је погодан за своје? Следећи добар Робот прототип за анализу најважнијих од стандардног односа: 1: 18 модел величина је релативно велик, изгледа уочљивије, у руци је такође осећај, и велики Величина даје простор за детаљније детаље, а на модел 1:18 можете видети мање делове и више места која се могу померати. Насупрот томе, мали део модела се не може учинити. Са становишта тржишта, производња произвођача прототипа 1: 18Робот је више, од релативно јефтиних улазних производа до скупих бутика, избор собе је релативно велик. А модел 1:18 је најприје пратити тренд светске ауто индустрије, често прави аутомобил не траје дуго, модел 1:18 може купити. Наравно, 1:18 такође има своје недостатке, углавном величина модела и амбалаже су велике, што представља велики простор, да доведе неке проблеме у колекцију, други модели 1:18 су углавном обични производи на тржишту, врло мало Ограничено издање богатстава, па купити модел 1:18 је погоднији за главну сврху играча.
У овом раду предложен је нови метод дизајна који користи инструмент 3Д скенирања за скенирање података и генерисање модела података за поправку података. У овом раду предлажемо нову методу пројектовања засновану на посебним карактеристикама мале специјалне структуре и укривљене површине. Модел, увоз Геомагиц Дцсигн Кс 64 софтвер за обрнуто моделирање, увоз НКС софтвера за обраду симулације и пост-процес производње, за постизање дизајна физичког модела, а потврдити дизајн исправности дизајнерског дела најкритичније су скенирање података колекција, обрнути облик тачне, што резултира процесом алатке за обраду и симулацијом обраде.
Прототипни прототип Робот Прототипа обично се заснива на оригиналном дизајнерском концепту производа произведеном оригиналним моделом или постојећим производима који се побољшавају, кроз проблем Робот Прототипа директно модификован, експерименталан и анализиран како би добили релативне резултате, а затим према модификован Робот Прототипе или слично доноси коначни тродимензионални модел скенирањем и моделирањем низа метода. Обрнути дизајн општег процеса: узорак производа, прикупљање података, обрада података, ЦАД / ЦАЕ / ЦАМ систем, реконструкција модела, производни системи, нови производи.