Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Модерни дизајн прототипа робота
Jul 10, 2017

Модеран дизајн Робот прототипа

1. Прикупите информације о информацијама како бисте формирали концепт дизајна модела

Идеја било ког новог типа аутомобила изграђена је на основу старих аутомобила или других возила, која укључују мишљења потрошача и очекивања аутомобила. Сваке године повратне информације о аутомобилским изложбама и тржиштима широм света представљају извор информационих извора одељења за дизајн и развој. На примјер, први кинески концептни аутомобил "кирин", који су испитивали корисници аутомобила у пет градова, прикупио је информације о потражњи различитих група људи из различитих дијелова земље прије него што почне са дизајном цртежа. Један од "четири дела" тренутне марке аутомобила брендова је "повратна информација", од којих је једна основа за произвођаче да развијају нове производе.

Ии. Дизајн визуелног дизајна

Неки људи сада затраже украшавање компаније за украшавање куће, украшавање компаније такође може учинити слику о учинку купца. Слично томе, дизајн аутоматског дизајна такође треба да има рендере, одражава стилиста да обликује нови дизајн аутомобила на слици, овде садржај садржи облик возила, боју, квалитет материјала и рефлективни ефекат итд., Као што је програмер изразио дизајн модела и прелиминарну селекцију референције. Уређаји су направљени од стране произвођача са вјештинама индустријског моделирања, кориштењем акварела, олова у боји или цртежа, итд. Израда тијела и приказивање унутрашњости тела подељен је у двије врсте, што је учинило да се тијела приказују тако да приказују моделе односима између предњег, бочно и назад, али такође показују ручну шишку врата, падају по огледалу, структуру ручице брисача, детаље о локацији таблице. Унутрашњост дизајна ентеријера показује простор између инструмент табли, централне конзоле, заштитне плоче врата, седишта и друге. Како је унутрашњост кочнице тешко јасно изразити, неке слике за рендирање се издвајају одвојено за одређене локације.

Бити добро.

3. Прототип робота

Први корак у "фотељи" на физичком објекту јесте концептуализација дизајна дизајна, приказивање површине папира и дизајнирање детаљније и детаљније. Први корак је да одаберете да одредите неколико сличица, према подразумевајућој слици, да смањите удео робот прототипа Робот Прототипе Прототипа или гипса, однос муљних уља (нас, Велике Британије и других Енглеских земаља) или истински 1:10, 1: 5, итд. Мали проценат користи прототипа робота је да можете да модификујете више пута, нискобуџетни, ако започнете радити роботни прототип пуне величине, и модификовати више пута, на великом роботском прототипу кошта пуно времена и радне снаге . Због обима модерне производње аутомобила, свака грешка у дизајну ће резултирати великим губицима и отпадом, тако да су дизајнери на мањим моделима који су развијени неопходни у раду.

4. Дијаграм трака

Када се одреди облик скалираног модела контурна кривуља прототипа Робота увећава се на 1: 1, што је приказано у облику трака за канализацију. Фигура траке се односи на употребу различите ширине и различите боје траке на означеном координатној бијелој плочи, пасте на контуре контуре робота и линија, аутомобила целог контура, уредити величину, позицију мотора, шасију и модел каросерије може бити приказан. Трака се може залепити или сипати у било ком тренутку, тако да се трака може модификовати у било ком тренутку. Након што је дизајнер модификовао и прилагодио траку, обрис аутомобила је у основи установљен.

5. Прототип робота муља у пуној величини

Пуна величина односи се на проценат од 1: 1, муљ у пуној величини Робот Прототипе је баш као прави аутомобил, робот прототипа контура кривина и величина су направљени у складу са захтевима стриктног, дизајнери могу носити упоређивање са детаљима површина и модификација тела, дизајн теста ушао је у фазу "симулације". Прототип робота муља у пуној величини подељен је на спољашњи и унутрашњи Робот Прототипе Робот Прототипе, и кључна је фаза у дизајну моделирања аутомобила у телу, захтева изузетно озбиљан и тачан став према раду, моделирање било ког детаља не може бити безгрешно, јер роботски прототип муља у пуној величини представља основу за формални производ у будућности.

Робот Прототипе у пуној величини је високи симулацијски производ, на примјер, точак обично УПОТРЕБЕ правог момка - стварне гуме и правог бицикла, јер точак има веома важан утјецај на цијели модел. Приложене телу, фарови и четкица ће бити постављени на одговарајуће позиције. Неке од прототипних површина су такође обојене, слично стварним аутомобилима. Као резултат тога, откривање новог производа фабрике аутомобила започиње и са прототипом робота Прототипа. Откривање у једном од најважнијих је спољни прототип тијела робота за испитивање вјетро-тунела, главни садржај теста је да симулира брзину у 100-200 км / х, под условом теста превлачења, подизања, бочне силе , момент ударања, тренутни момент окретања и подаци тренутног момената, као што је Робот прототип дизајнерског особља у тело стање аеродинамичког истраживања и анализе, како би се добила аеродинамичка перформанса целог тела, врши оптимизацију дизајна.