Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Информациона технологија је кључ за развој прототипа индустрије дигиталних одјевних предмета
Aug 01, 2017

Информациона технологија је кључ за развој прототипа индустрије дигиталних одјевних предмета

У тренутној ситуацији, са информационом технологијом за унапређење Дигитал Прототипа прототип производње још увек је ниво дигиталног хабања и протрне прототип индустрије најкритичније. Тренутно су ЦАД, ЦАЕ, ЦАМ технологија, брза прототипска технологија у прототипу производње дигиталних хабања у практичној примени технологије производње прототипа дигиталних хабања знатно побољшана. И, као што је машина са пет осовине, брзо млевење и друга ЦНЦ опрема за прецизну машинску обраду у прототипу развоја дигиталног хабања и производном нивоу апликације, такође је значајно побољшала ниво дигиталног хабања и протицаја индустрије прототипа.

Подаци о предузећу су предузећа како се координирати са околином, развој и коришћење добрих ресурса информација, тако да производне и пословне активности с благовременом обрадом информација, глатком циркулацијом и високим квалитетом и ефикасним радом. На дигиталној индустрији прототипа трошења и протицаја, главни садржај информација о предузећу: дигитални прототип производње дигиталног, интелигентног, флексибилног, интегрисаног, виртуализацијског процеса и мреже, глобализације и тако даље. Генерално, брза прототипизација предузећа Дигитал Веар Прототипе предузећа углавном су мала и средња предузећа, а велика већина је из предузећа која раде у радионици да расте у домаћој дигиталној индустрији прототипа за хабање и сузбијање и даље је већина прототипова дигиталних носиља за рад типа начина управљања, у дигиталном прототипу трошења испоруке, трошкова, аспекта квалитета проблема је бескрајан, тако да се такође дешава кашњење налога или губитак налога за губитак ситуације корисника.

С обзиром на жестоку конкуренцију на тржишту, неадавно управљање предузећем, чинећи дигитално хабање у прототипу менаџмента и техничког особља, може бити само заузето предузећем да троши огромне суме новца за увођење ЦАД / ЦАЕ / ЦАМ система и такође је тешко играти висококвалитетну ЦНЦ машинску опрему. Због своје ефикасности и нивоа, тако већина дигиталног хабања и отварања прототипских производних предузећа и њихове производње значајне снаге и конкурентности на тржишту.
Пластични дигитални прототип модела прототипа моделом обична површинска обрада са бојом, галванизацијом, пескирањем, полирањем, свиленим екраном, итд., Бојом подмртне боје, боје сјајне боје, гумене боје итд., Данас се фокусирала на увођење површинског спреја Дигитал Веар Прототипе третман гумене боје.
Гумена боја, позната и као кожна боја, ручна боја, пенуша боја. Прскање на површини објекта било је матирано или полу-матско стање, осећа се веома деликатним, глатким, елегантним изгледом, свечаним. Отпорност на хабање, отпорност на хабање, одлична отпорност на хабање; широко се користи у АБС, ПВЦ, ПЦ, ПС и другим материјалима од пластичних производа.
Производи за домаћинство генерално користе дуго времена, трошење је такође више, тако да у истраживању и развоју производа за домаћинство прототип дигиталног хабања процес површинске обраде је дизајнер који разматра више места, а гумена боја одлична отпорност на хабање, осећа се веома деликатно , глатка, итд. Предност постати дизајнера избора.