Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Како сакупити прототип робота више рационално
Jun 23, 2017

Како сакупљати прототип Робота рационалније
Суочени са низом роботика на тржишту, која колекција је погоднија за своју властиту? Почетак ових љубитеља, потребно је дати своју колекцију садржаја у позицију, тако да је аутомобил већи украс и вриједност сакупљања.
Пре свега из перспективе роботског прототипа. Збирка прототипа робота најбоље је утврдити у пропорцији, формирање јединственог и уредног осећаја, када њихова колекција достигне одређени број, да виде свој "тим" је врло угодан осећај, заинтересован, можда ће можда желети да организује неке сцене Приказује се модел аутомобила. Да бисте избегли проценат различитих модела аутомобила, дајући неугодан осећај. Тренутно на тржишту постоји неколико стандардних пропорција:
1:18 Робот Прототипе сизе
Величина прототипа Робот је релативно велика, изгледа још видљивије, у руци је такође врло осјећај, а Робот Прототипе велике величине може видети више мањих дијелова и више активности може бити. Тренутно је на тржишту производња 1:18 модела произвођача више, тип релативно јефтиних производа од уласка у скупи бутик, избор собе је релативно велик. Друга ствар се не може занемарити је 1:18 Робот Прототипе је најприје пратити тренд светске ауто индустрије, често прави ауто није дуго, 1: 18 Робот Прототипе може купити.
1:18 недостаци су углавном Робот Прототипе и амбалажа је велика, да би донела неке проблеме у колекцији, други 1:18 Робот Прототипе је углавном често на тржишту производа, врло мало ограничено издање богатства, па купите 1: 18 Робот Прототип је погоднији за забаву у сврху играча.
1:24 Робот Прототипе сизе
1:24 модели аутомобила углавном воле величину длана, погоднији за сакупљање. Према тренутној ситуацији на тржишту, можете купити тип 1:24 робот прототипа знатно мањи од 1:18, проценат Робот прототипа производа са "поларизацијским" карактеристикама, општи уобичајени 1:24 Робот прототип него са бренд 1:18 много лошије, цена је веома јефтина. Са друге стране, многи колекционари желе да дођу до бутика, па чак и најбоље, али често и од 1:24, као што су Франклинов производи, има пуно или ограничено издање. Дакле, улазак колектора може купити јефтино 1:24, а виши колекционери или колекцију модела аутомобила као инвестицију са доданом вриједношћу, можете купити познати Робот Прототипе произвођачи лансирани 1:24 бутик.
1:43 Величина прототипа робота
1:43 Робот Прототипе је мала и изузетна, али неки фини 1:43 Робот прототип производње тачност је запањујућа, врата и поклопац мотора могу бити исти као прави аутомобил који се отвара, а врата покривају празнину веома мали; око предњег точка, волан се може окренути. Ова производња је врло основна за роботски робот прототипа, а за 1:43 тако мали проценат, то може учинити је веома сјајно. На тржишту, однос 1: 43 може се рећи да покрива најшири спектар модела, најомиљенија сорта, одговарајућа разлика у цени је такође сјајна, понекад проведе 10 јуана може купити прототип робота 1:43 и 1:43 Робот Прототип У ограниченом издању издања многих, вреди пажње колектора. Треба рећи да је прототип 1:43 робота погодан за оне који желе да сакупе више модела и недостатак простора за чување или немају много времена да воде рачуна о колекционарима.
Поред горње три пропорције, у Прототипу робота постоје и неке друге уобичајене пропорције. 1:12 Робот Простор прототипа је веома велики, можете детаљно детаљно обрадити детаље, али јако је на кућном уређењу. Међутим, јер је обим превелики, тржиште са сортама 1:12 и врло мало, није погодно за пуно омиљених навијача; 1: 50 и 1:67 је камион, прототип робота робота заједничког пропорционалног, погодан за посебну збирку таквог Робот прототипа љубитеља; Прототип Робота 1: 87 изгледа прикладнији за прикупљање прототипа прототипа Робот прототипа, јер је прототип воза Робот често тај однос.