Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Историја индустријског прототипа
Jun 15, 2017

Историја индустријског прототипа

Године 1927. Генерал Моторс је применио муљ на модел дизајна и развоја аутомобила. Године 1955. Јапан је прво користио индустријски муљ за дизајнирање и развој индустријског прототипа. Наша земља је почела да примјењује ову технологију почетком 1970-их. Индустријски прототип се формира у раним 80-им, садашњем особљу од око 1.000 људи, више од 20 провинција у земљи више од 100 произвођача аутомобила.

Индустријски прототип је мост између дизајнера и инжењера, а дизајн моста неће бити могућ. Као програм за дизајнирање аутомобила кроз прозоре аутомобила, производња малих модела, модел производње 1: 1, сакупљање података о моделу, поправку ремонтних линија, конструкцијски дизајн и други процес дизајна, тако да ће ниво индустријских прототипских радника директно утицати на ниво аутомобилских производа Напредак и квалитет развоја. Модел муља од 1: 1 захтева истовремено четири особе, производни циклус од 3-4 месеца, унутрашњи модел од 1: 1 захтева два лица истовремено производњу, производни циклус за 2-3 месеца, мали проценат модела циклуса производње 2 месеца. Општа скала предузећа за производњу аутомобила може развити два или више нових производа годишње.

У Европи и Сједињеним Државама, индустријски прототип се може обучити у специјализованим институцијама за стручно образовање, а неке стручне школе у Јапану поставиле су професионалне курсеве за индустријски прототип. Не постоје специјализовани домаћи индустријски прототипи стручне школе, Индустриал Прототипе су фабрика аутомобила сама да обучавају своје квалификоване раднике. Неке условне фабрике аутомобила, као што је ослобађање аутомобилске компаније, компанија Донгфенг Мотор могу бити само фабрички индустријски прототип радника за инострану обуку, или преко иностраних агената за организовање стручних курсева за побољшање техничког нивоа. На пример, јапански индустријски прототип радника у Кини одржали су годишњи курс за индустријски прототип у Шангају, обучавајући велики број индустријских произвођача прототипова за домаће произвођаче аутомобила. С једне стране, предузећа не могу култивисати таленте у великим количинама, што доводи до несташице индустријских прототипских радника, чинећи мноштво домаћих произвођача аутомобила без могућности самосталног развоја производа; с друге стране, домаћи индустријски прототип и инострани индустријски прототип Технички ниво у поређењу са великим јазом, чиме се ограничава развој кинеског индустријског прототипа.

Индустријски прототип је индустрија стуба у националној економији. Развој индустријског прототипа је директно повезан са растом националне економије. Модел муља аутомобила је основа за дизајн и развој независног аутомобилског производа. Модел аутоматског муља је модел аутомобила муља у процесу развоја аутомобила. Производња основних врста радова, разликује се од аутоиндустрије и других врста посла да је то међусекторско, вишеструко, вишеструко квалификовано свеобухватно Извођење науке и технологије и уметности је савршена комбинација.

Тренутно домаћи произвођачи аутомобила не поседују јединствени скуп стандарда који су озбиљно отежани независним правима интелектуалне својине за дизајнирање и развој производа за аутомобиле, како би се боље развили са независним правима интелектуалне својине за аутомобилске производе, брже и боље Потребно је култивисати модел радника домаћих аутомобилских фабрика. Проглашавање стандарда занимања индустријских прототипних земаља ће попунити празнине у домаћој аутомобилској индустрији како би се убрзала интернационализација и професионални развој кинеских индустријских архетипова и промовисала национална економија. Даљи раст.