Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Дигитал Прототипе Прототип Јединствени шарм и украсна вредност
Sep 21, 2017

Дигитална одјећа Прототип јединствени шарм и украсна вредност
Дигитална одјећа Прототип није играчка, Дигитална одјећа Сама сам прототип је умјетничко дјело, кориштено као кућна декорација, има свој јединствени шарм и орнаменталну вриједност. Сваки део прототипа Дигитал Веар је веома софистициран, интегрисан данашњи напредни дизајн и производна технологија, симулацијски аутомобил је строго у сразмери са свим светски познатим произвођачима аутомобила како би смањили модел, светла, шасију, мотор, управљач и произвођаче. и други делови имитације били су живи, неки од радова чак и тежина аутомобила и мотора, преношење операције је такође смањено пропорционално не изражено ништа, једноставно је минијатура стварног аутомобила.
У дигиталном хабању прототипа највећег дела немачког ЦМЦ оригиналног Мерцедес-Бенз ССКЛ белог слона и укупног броја делова који су достигли 1885, други модели су такође више од 1000 делова, обично видимо опћу дигиталну одјећу број његових делова и компонената концентрисан у стотинама малих, има више од 200 делова.
Због своје индивидуалности, интереси су различити, чак и ако воле да сакупљају прототипове Дигиталног протјаја људи, често бирају различите пропорције и различите типове Прототипа Дигитал Веар. Почетак ових љубитеља, потребно је дати сопствену колекцију садржаја на позицију, неће бити у моделској радионици сјајаном низом очију прије емисије.
Лична колекција прототипа Дигитал Веар је најбоље утврдити у односу, када њихова колекција достигне одређени број, да би видела да је њихов униформни "тим" веома угодан осећај, ако сте заинтересовани, можда ћете желети да организујете и неке сцене у Дигитал Веар Прототипи показују. Ако је проценат прототипова дигиталних одјевних предмета различит, постоји велики и мали, то ће људима представљати неуредан осећај. Дакле, удео права за своје? Следећи добар Прототип Дигиталног одјевног материјала за анализу неколико најважнијих стандардних односа: 1: 18 величина модела је релативно велик, изгледа уочљивије, у руци је такође осећај и велики Величина величина описа за обезбеђивање простора , у моделу 1:18 може видети више мањих делова и више активности може бити. Насупрот томе, мали део модела се не може учинити. Са становишта тржишта, производња произвођача прототипа Дигитал Веар 1:18 је више, од релативно јефтиних улазних производа до скупих бутика, избор собе је релативно велик. А модел 1:18 је најприје пратити тренд светске ауто индустрије, често прави аутомобил не траје дуго, модел 1:18 може купити. Наравно, 1:18 такође има своје недостатке, углавном величина модела и амбалаже су велике, што представља велики простор, да доведе неке проблеме у колекцију, други модели 1:18 су углавном обични производи на тржишту, врло мало Ограничено издање богатстава, па купити модел 1:18 је погоднији за главну сврху играча.
У овом раду предложена је нова метода дизајна. Према датом моделу, подаци се скенирају помоћу тродимензионалног инструмента за скенирање, а модел података се користи за поправку хабања и малих размера. Модел података, увоз Геомагиц Дцсигн Кс 64 софтвера за обрнуто моделирање, увоз НКС софтвера за обраду симулације и пост-процес производње, како би се остварио дизајн физичког модела, а потврдити дизајн исправности дизајнерског дела најкритичније је скенирање сакупљање података, прецизност моделирања обрнутог реда, што доводи до обраде путање алата и обраде симулације.
Обрнути дизајн обично се заснива на првобитном дизајну производа произведеног оригиналним моделом или постојећим производом који се побољшава стварањем модела проблема за директну модификацију, експеримент и анализу како би се добили релативни идеални резултати, а затим према ревидираном Прототипови или узорци са дигиталном носом скенирајући и моделирањем и низом метода за добијање финалног тродимензионалног модела. Обрнути дизајн општег процеса: узорак производа, прикупљање података, обрада података, ЦАД / ЦАЕ / ЦАМ систем, реконструкција модела, производни системи, нови производи.