Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Дигитални прототип је важан део грађевинске машинске индустрије
Aug 10, 2017

Прототип за дигиталну заштиту је важан део индустрије грађевинске механизације
Прототип дигиталне одјеће индустрије кинеске грађевинске механизације важан је дио индустрије производње кинеске опреме, у Кини, грађевинске машине су у изградњи инфраструктуре, железници, путу, струји, води, нуклеарној енергији, хемијској индустрији, град игра важну улогу у изградњи важне силе.
Током протекле деценије, Кина је постигла брзи развој индустрије грађевинске механизације, а величина, производ, технологија, међународни, опипљиви продор, повећавају глобалну конкурентност; чак иу неким деловима улазе на светски ниво. У поруџбини, портовске машине, багери, утоваривачи у име производа, направљени у Кини, чине више од половине светског тржишног удела, формирао је "кинеску школу".
Последњих година, глобално и кинеско економско реструктурирање, Дигитал Веар Прототипе тржиште грађевинских машина у Кини је опало. Изазови и притисци, индустријска надоградња је неизбежна.
Кинеске грађевинске машине производиле су предузећа да се опроштају стара начела и праксе развоја, радикалне промене у критичном тренутку. Ова тачка, индустрија кинеске грађевинске машинерије 11 у глобалне грађевинске машинске произвођаче 50 главних произвођача - Ксугонг група и дебелих дијелова зглобова, 31 поставља задатак, Дигитал Веар Прототипе, као и групу ријечне интелигентне опреме и уочи тешке употребе аутомобила компанија Убеђени смо да су изазови и потешкоће са којима се кинеска грађевинска машинска индустрија привремено и морамо бити сигурни да смо посвећени развоју кинеске грађевинске машинске индустрије. , Будућег развоја кинеске индустрије грађевинских машина, Дигитал Веар Прототипа индустрија је и даље светла будућност, имамо повјерење и способност промовисања развоја индустрије. 2, потпуно променити развој идеја, развојни модел, индустрија мора да негује квалитет и ефикасност као центар тржишта, а индустријска вриједност мора прелазити с прошле скале на квалитет. 3, придржавајте се иновативне развојне стратегије, промовишу иновације и надоградњу производа, технологија, услуга и континуирано унапређују производе са додатном вредношћу, побољшавају основну конкурентност предузећа. 4, да се одрекне ниске конкуренције, фокусира се на потрошачку (купцу) вредност за вредност конкуренције да би освојила тржиште како би одржала и успоставила здраво, здраво и одрживо окружење за индустријски развој. 5, од лов-енд конкуренције у индустрији заснованог на глобалној индустрији грађевинских машина великана Кина модел серво управљач индустрије индустрије напредне конкурентске надоградње за промовисање вриједности надоградње модела
Дигитал Прототипинг Прототипе Селецтион је подскуп многих атрибута који најбоље могу објаснити однос између циљне варијабле и индивидуалних варијабли.
Можете изабрати корисне функције на основу различитих критеријума, као што су:
Познавање домена: На основу искуства у овом пољу, прототип Дигитал Веар можете одабрати варијабле који имају већи утицај на циљну варијаблу.
Визуелизација: Као што то предлаже име, визуелизација омогућава да се види однос између варијабли, што олакшава процес селекције.
Статистички параметри: Можемо да размотримо вриједност п, вриједности информација (вриједности информација) и друге статистичке параметре за одабир тачних параметара.
ПЦА: Ова метода помаже у изражавању података о обукама у ниском димензионалном простору. Дигитал Прототипе Тхис ис а тецхникуе оф редуцинг дименсионалити. Постоји много начина да се смањи димензија скупа података: факторска анализа, ниска варијанса, висока корелација, напредна промјена варијабле уназад и други.