Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Колекција прототипа дигиталне одјеће - Беаути Ењоимент
Sep 12, 2017Дигитал Веар Прототипе цоллецтион - уживање у љепоти

Већина данашњих власника аутомобила и власника аутомобила желе да имају ауди, Мерцедес, БМВ и копнени ровер, али по мом мишљењу желим имати свет дигиталног хабања. Прототип дигиталне одјеће може донијети бесконачну радост у свој живот на свој јединствен начин. Збирка дигиталних модела хабања постаје нови фаворит у свету прикупљања, и постао је дио мог живота.

Ја сам нова особа у колекцији дигиталног хабања, али могу импресионирати и инфицирати све око себе с искреним срцем у колекцији Дигитал Веар Прототипе. Сећате се када сам завршио факултет, ходајући на улици, ненамерно проналазио прототип магазина за дигиталну одјећу, привлачи ме Дигитална одјећа. Прототипе хабања су линг ланг свуда у прозору, од тада носим као Прототип протокола Дигитал Веар. Ја носим прву Прототип за дигиталну одјећу. Да ли користим џепарац да га купим два мјесеца, посједујем и обрађивање модела, облик са ливењем од цинка од легуре, финим сјајем на површини млаза, његову унутрашњу структуру, као што је мотор, инструмент панела, седишта, брисача, шасије и других лажних ствари, погледајте ове које се у то вријеме дивим волим. Сви код куће против мог хобија, али увек одлазим свима у мојој породици да објасним своје разумевање прототипа хабања дигиталне одјеће и зашто могу направити овај мали модел. Полако, моја породица је била подстакнута овом ентузијазмом, а сада сам веома подржавао свој оригинални избор.

Проценат Прототипа Дигиталног хабања носи обично 1:12, 1:18, луксузно, 1: 6 4 и 6, већина модела у легендарном у историји или у име најновијег класичног модела Дигитал Веар Прототипа заснованог на науци и технологији. Производња француског бренда различитих врста аутомобила, као што су: Сједињене Америчке Државе, Јапан, Пекинска комерцијална производња БМВ, немачка оригинална фабричка производња Мерцедес Бенз-а, носи скоро сваку дигиталну одјећу Прототип има легендарну причу, различити периоди модела одражавају историје и културе у то доба. Дигитал Прототипе без сумње чини мој сан дигиталне културе, знања и сакупљања.

Прототип дигиталног хабања поред знања и знања о науци, историјском и културном знању, али такође има и посебну вриједност сакупљања, посебно неке од најбољих у моделу, као што је производња првог свјетског дигиталног, франклинског дрво аутомобила три гиганта, домаћих црвене заставе, ослобађање аутомобила итд. усвојиле су најнапреднију технологију производње, рафинисану са симулације, модел захваљујући сакупљању историјске вредности, уметничкој вредности и комеморативне вредности, стога постаје савршена колекција која се добија фаворит на ново, збирна вредност је нарочито необична.

У процесу ношења моје колекције Дигитал Веар Прототипа, један од кључева је заправо проучавао дигиталну културу, наиме украсити окружење за моју породицу, гледати носити све врсте различитих облика, различите боје Дигитал Веар Прототипа, пронашао многе културне вриједности , и њихово разумевање хабања дигиталне културе са прототипом Дигитал Веар, дубоко осетљив мини модел може да одражава истински елегантан подухват.

Прототип Дигитал Веар је преузео водећу улогу у мојој породици пре него што је дигитални уређај ушао у моју породицу. То је као лепа уметност између моје елегантне собе, ја дубоко осећам моћ науке и технологије, ера укуса, бар за мене да ценим вредност три: прво, историјске вредности, сваки пут када купим омиљени модел од комеморативне вредности, природно желим да претражим своје историјске податке као што су године, да би се то боље разумело, како би се остварио његов допринос историји. Носи вредност, након чега следи процес дигиталне одјеће. Висока је прецизност симулације прототипа, јер је употреба цинкове легуре као главне сировине, једноставан смисао је јак, резервни дијелови чак 300 комада, процес је више од 500, умјетничка вриједност. Трећи је потенцијал за уважавање. Како људи постају свјеснији дигиталне културе, љубазност у дигиталном хабању ће такођер порасти, а популарност навијача ће расти. То је истина која је у тибетанском свету. Сваки модел аутомобила не може неограничено производити, поготово број делова више од 300 модела, висококвалитетни производи достижу одређену количину, произвођачи ће запечатити производњу верзије (одјећа плоча је главни фактор производње). Конкретно, сорте ограничене производње и продаје, произвођачи ће прекинути производњу након производње и никада не репродуковати, како би показали ретки степен модела.