Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Збирка функција и значај прототипова аутомобила
Jul 01, 2017

Збирка функција и значаја аутотипа аутомобила
У међународној заједници има велики број колумни ентузијаста за кола Цар Прототипе, домаћи цар прототип ентузијасти су такође све веће групе. Па зашто је параван Цар Прототипе имао тако велики шарм да би привукао све више љубитеља? Наравно, колекција Цар Прототипа одлично значи
Прва је колекција Цар Прототипа која може помоћи у разумевању знања о аутомобилима. У случају Прототипа аутомобила, због стварне репродукције правог аутомобила, главна структура аутомобила је приказана у смањеном пропорцију, кроз Цар Прототипе може учинити ауто дијелове чудних људи постепено разумјети изглед ове компоненте и функцију. О колекцији Прототипа аутомобила, како би се сакупио прототип аутомобила, ентузијасти су обавезни да посвете више пажње домаћим и међународним информацијама о аутомобилској индустрији, благовременом разумијевању динамике. За позадину марке аутомобила дизајнерски стил дизајна, историја развоја аутомобила и друга ауто-култура постаће све више разумевања. Верујем да је ово колективни ауто Цар Прототипе тип најважнијег значаја.
Следи Цар Прототипе има велику украсну вредност и декоративни ефекат. Одличан прототип аутомобила у кући, можете одразити личност власника и хобије, додати љубав према животу; на столу, можете да одражите успех људског укуса и визије; на правој контролној табли аутомобила, и може створити Кинд атмосфере: ако је ауто и модел исти аутомобил, немојте се забавити, ако се модел од правог аутомобила не одражава на љубитеље идеала!
Још једна тачка је такође веома важна, то јест, Цар Прототипе и други колекционари, као одређена вриједност, додане вриједности карактеристике. Конкретно, позната фабрика произвела је изузетан прототип аутомобила, захваљујући ретким и двоструким вредностима. Чак и обични аутомобилски прототип у кратком временском периоду нема значајну захвалност јер ће постепено показивати своју вриједност током времена.
Први прототип аутомобила на пару почео је 1914. године у Сједињеним Државама, када је био облик за прототип "Форд" аутомобила типа Т. До 1920. године постоји прототип "Буицк" аутомобила. Након 1935. године, бренд Цар Прототипе постао је популарна роба, тако да је вредност ових прототипова аутомобила у врло дугом временском периоду порасла стотину пута, хиљадама пута. Према релевантним информацијама, у колекцији аутомотских прототипова је веома висок у Немачкој, имао је врло мали број назива Прототипа аутомобила, заправо је снимио 600.000 марака израде немачког Лоуис "ВВ" и "БМВ "Брендови аутомобила, такође су се појавили у редовима Прототипа аутомобила. Пре Другог светског рата, већина аутомотског прототипа са металном производњом, процес је такође врло једноставан, облик није реалан. Од педесетих година прошлог вијека, производња аутомобилског прототипа је био напредак у развоју материјала који су све богатији, користе се метали, дрво, пластика, легуре итд., Од којих је легирани материјал најбољи, Цар Прототипе становање и шасија. Прототип аутомобила ради све више и више, постао је миниатурни аутомобил правог аутомобила. Скупљање прототипова возила постепено се повећавало, неки рани фабрички прототип аутомобила почео је обратити пажњу на људе; нека изврсна израда, ограничена производња аутомобила. У Сједињеним Државама постојао је прототип који је продао само неколико долара жељезничког аутомобила, али је направио рекорд од 200.000 долара. У земљи, прототип аутомобила није мало додата вредност, као што је Хонг Конг произвео "МАТЦХБОКС" бренд 1:43 класичног Цар Прототипа, 1991. године, Цхенгду малопродајна цијена од сваке продаје само седам јуана, а сада тржишна цена достигао је два (ЦА770ТЈ) модела (1:24) целог аутомобила на Дан прославе 35. годишњице војне параде Националног дана 1984. године, када је брзина вредности возила већа од 20 година, постоје више од 300 делова, смањују се и употреба најновијег производног процеса производње, ограничена производња од 9999, у сваком аутомобилском прототипу шасије изрезано бројем, као први кинески произвођачи који производе висококвалитетни модел аутомобила, Ловед би Цар Прототип ентузијасти.