Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Обратите пажњу на прототип Вашег дигиталног одјела
Oct 23, 2017

Брига се о прототипу дигиталне одјеће
Изузетан прототип дигиталног хабања од прототипа Фабрике фабричких фабрика Дигитал Веар неће бити нижи, дигитални вентилатори са тржишта да би купили цену ће бити већи, за бутик модел, свакако га спустимо, онда је свакодневно одржавање потребно Ваш пажњу. Не знам да ли разумете производњу прототипа Дигитал Веар, други прототип Дигитал Веар и прави дигитални производни процес има пуно сличности, онда можемо почети од овог одржавања, одржавати сјај дигиталног сјаја и спријечити оксидацију, сљедеће Савјете за дигиталне Носите прототип
1. Купују скупи модели, одржавање не мора бити сувише ниског кључа, можете директно купити модел наменску кутију, влагу и прашину, али и сопствену монтажу, реч која је једноставна за кориштење!
2. Дигитално кућиште или шасија на комбинацији делова, уобичајено уље, можете одржати Прототип протокола типа Дигитална подмазивање, што је основно средство против рђе.
3. Да ли сте користили модел дигиталног дигиталног воска? Затим ОУТ, и брзо до вашег Дигитал Веар Прототипе воска га полирати, једном годишње, који је сјајан.
4. Чак и ако је одржавање, Дигитал Веар Прототипе је такође корисан вијек, за природно старење гума и дијелове за плочице, можемо користити чисти баршун на плочицама за чишћење, а затим променити тачку силе гума, која може ефикасно продужи живот
Тренутно је процес заједничког дигиталног моделирања, дигитална моделирања (нарочито производња модела муља) постао интегрални дио. Дигитална одјећа Производња прототипа је дигитални авионски скица тродимензионални процес. Обезбеђује тродимензионални дигитални облик, на основу тога, да би се утврдио програм или је даља контрола релативно једноставна, у моделу производње постоји пуно начина производње које можете изабрати и одабрати производњу прототипа Дигитал Веар Прототипе као преферентни дигитално Посебност дизајна и карактеристике самог муља.
Пре свега, дигитални облик је релативно сложен, састоји се од многих глатких површинских комбинација, што захтијева флексибилну генерацију различитих метода производње површина. У поређењу са другим методама, муљ се лако може пресецати у било који облик, веома погодан за перформансе дигиталне површине.
Друго, дизајн дигиталног изгледа често има поновљен процес, да понови дигитални прототип Прототипа који захтијева Дигитал Веар Прототип сам по себи има пластичност. Карактеристике муљног модела управо су у складу са овим захтевом: и обично блато није исто, муљ кроз грејање, чврстоће ће се брзо смањити, добити врло добру мекоћу, посебно за ремоделинг; температуру надоле, тврдоће и брзо обнављање, погодно за Детаљи о карактеризацији.
Овај процес се такође може поновити много пута, без утицаја на квалитет самог муља. Опет, дигитални дизајн површинске текстуре глатких потреба високе, обичне површине муља не може постићи ту глаткост и глатку и глатку текстуру, у складу с готово оштрим захтевима површине. Са временског периода производње, прототип за дигитално одушивање уља је такође релативно брз. Стога, наравно, постаје тренутни дизајн дизајна дигиталних модела главних модела производње.
Ако пронадјете Дигитал Прототип "стакло" на огреботине, немојте бити нервозни, врло је добар за добивање, професионални модели продавница имају назив "брусна паста" материјал, као што је паста за зубе, Дигитал Веар Прототипе "стакло" Марке су обично релативно плитке, купити епрувету од највећег броја (млевење броја млевења што већи број честица за брушење финије), медицински памук намочен у малој количини млевне пасте у огреботинама дијелом брушења прстена (не превише тврдо, восак иста), огреботине након нестанка алкохола за чишћење!
Ако пронадјете дигиталну одјећу Прототипа боја (отисци прстију, влага) не користите обришите ткиво лица, то је смртоносна оштећења боје, можете купити суеде у тржном центру, превелике се могу поделити на мале комаде од 10Кс10 цм, Импринт чешће тврдоглаво када су у одговарајућем стању оборени у медицинском алкохолу, немојте користити пиће, јер ће пијење вина и воде у пуно растворљивих нечистоћа у сувом оставити нову ознаку, више штете од добре ах!