Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Тачност производње прототипова аутомобила
Jun 15, 2017

Цар Прототипе прецизност производње

За високи симулацијски прототип аутомобила у смислу тачности производње директно одређује производ и цену. Дакле, која је уобичајена прецизност моје производње?

1, укупни облик

Прототип аутомобила, унутрашњост и сличност аутомобила.

2, боја за плочу аутомобила

Ауто прототип површине боје ако је сјајна, боје боје униформе. Врата, тело, поклопац аутомобила, огледало и други делови не могу видети бојујућу разлику могу се сматрати врхунским производима. Због тога што су високе симулације дијелова калупа углавном обојене, а пластични делови и метални делови у процесу фарбања нису исти, лако се узрокује боја, тако да се прскање са аутомобила може проценити на сваком прототипу аутомобила.

И морамо да погледамо боју на површини аутомобила да ли има експлозије. Постоје нечистоће, бука и други недостаци. Због тога што многи низак модели користе рачуна о трошковима, а не користећи класични спреј, лако је произвести таласасту површину аутомобила.

3, детаље о аутомобилу

Укључујући врата, унутрашњост, светла, делове глатког круга и тако даље.

4, модели аутомобила делова

Нису упознати са пријатељима из прототипова са симулацијом аутомобила који могу да осете само број делова модела аутомобила за одређивање броја модела, али ова идеја је превише једнострана. Требало би бити из детаља делова да судимо, као што су светла не плекигласс, окренути лампу није обојен или стакло, логотип је налепница или боје или металне језгре да се уради, то су одредити дијелове аутомобила Број детаља. Дршка се не ради сама.

Прво, прототип аутомобила није споменик, то је први прави аутомобил, само модел тржишта аутомобила. Слиједећи су исти као и "


Друго, прототип аутомобила је исти као и стварни аутомобил, који захтева висок степен симулације. Слиједећи су исти као и "

Треће, већина прототипова возила на дну датума, места, имена, фабрике и лиценце за патенте.