Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Прототип аутомобила је произвођач аутомобила у развоју нових производа у пробној производњи аутомобила узорка
May 31, 2017

Прототип прототип аутомобила прототипови су произвођачи аутомобила у развоју нових производа у пробној производњи аутомобила за узорке, углавном за процену нових производа и тестирање перформанси. Пронашао је прототип аутомобила и направио промене, а затим пробао нову рунду прототипа. Уопштено, на неколико кругова пробног тестирања аутомобила и теста, нови производи могу бити стереотипи стављени у производњу

Прототип аутомобила је за производњу и продају пробног и производног материјала, стога се разликује од концептног аутомобила, морате размотрити могућност производних модела и ниво трошкова. Прототип аутомобила у производњи и продаји нових аутомобила пре произвођача строга је повјерљивост, како би се спријечило конкурентима да украду своје техничке тајне. Генерално, прототип прототипа и параметара техничке перформансе су "тајна", чак и интерни кадар не утичу на интеракцију. Прототип аутомобила у неколико кругова пробне производње, тестирања, финалних стереотипа који су пуштени у рад, генерал ће бити значајна промена, тако да прототип аутомобила и пуштање у рад новог аутомобила има много разлика. Прототип је започео суђење само неколико аутомобила, али у фази стереотипа, најмање 6 или више суђења, а понекад чак и десетине возила.

Основни садржај

Прототип аутомобила Прототип Прототипа, у процесу развоја који се назива ТТО. Генерално у процесу развоја ће заузети 3 мјесеца времена за други део производа и отклањање алата за постављање врло чврстих основа за процес развоја производа знак је победе у етапама.

главна намена

Откријте производ у дизајну и обрадите неке од дефеката, пронађите проблем и проблем управљања затвореним петљама, проблем је решен темељито.

Главни принципи

Строго се придржавамо техничких услова дизајна и технологије, најкасније пронађемо проблем, кроз одговарајући кадар, проблем снимања и чувања.

Главни процес

Успостављање релевантног пробног тима је синхрони пројекат у важном дијелу. Главни чланови укључују: технологију, технологију, алат, попродајку. Пројектни менаџмент. Подршка, коју руководе особље пројектног менаџмента, успостављање хоризонталних функционалних група, успостављање пројектног задатка пројекта за производњу пробне производње, одговорност за прецизирање, јасна подјела рада, одговорност за имплементацију људи.

Главни посао

(1) Припрема делова.

Прототип аутомобила Према напредовању калупа, може се користити распоред делова, ручно израђени дијелови, обезбеђивати продужне делове, брзе прототипске делове, довршити припрему ручних делова за арматурну плочу, уградњу матице, Са цртежима, основни за калуп заокружују дужи вањски плочица, страна Ваи, под. Као Класа А или неколико Класа Б комада. Брза прототипизација су у основи предња и задња фарова, предњи и задњи барови и остали унутрашњи и екстерни додатни прибор.

(2) припрема алата

Алат за подне заваривање, главне шасије тврдих тачака пинова, довољан основни систем и уређај за затезање композиције, можете заварити предње и задње подове, цијелу струну, структуру снопа, можете имати функцију заваривања возила алата, главног пулта за позиционирање са бочном ископаном тачком, довољним основним системом и уређајем за затезање. Б, склоп Ц-стуба и склоп бочне стране

(3) монтажа

Монтажа према захтевима процеса