Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Цени прототип робота Како погледати детаље
Jul 01, 2017

Ценим Прототип Робота како погледати детаље
Ценим Прототип Робота, уз посебну пажњу на неке од детаља у делу. Као и део мотора, требао би бити да се вратите у прави ауто, тако да би требао имати и прави аутомобил изнад броја модела изнад аутомобила. Неки роботски прототип са инструментом на линијама енглеског реда јасно су видљиви, гуме на цифрама и узорцима јасно, зупчаници на зупчаници на штандовима имају јасан дигитални дисплеј, невероватан, спуштен, несумњиво је супериорнији од дељења. Ми можемо из следећих аспеката провјерити детаље роботског прототипа:
Ја, јаз. Квалитет плесни производа директно утиче на празнину модела. Општи облик је лако деформирати, број употребе није много. Деформисани калупи стварају велике празнине у производној празнини, па чак и оштете линије модела. Захтеви за прецизност страних легура су високи, могу се поновити употребом и остати нетакнути, што доводи до стварања мањих и прецизних линија производа. Ако је капуљача, поклопац врата и пртљажника и размак између тела врло мали и релативно равномерни, отварање и затварање врата је врло глатки модел релативно добар; супротно инфериорном роботском прототипу је велики простор, а нека врата отворена, задња врата ће имати неку нагибу. Комбинација сијалице и тела такође треба бити глатка, не би требало да постоји било какав љепило или други адхезивни остатак у горњој.
ИИ, светла и прозори. Ово се односи на квалитет стаклене пластике и ниво израде. У захтевима високог модела за пластику од стакла да би били јасни и транспарентни да би видели детаље унутрашњости аутомобила; иу дизајну светла, сви модели врхунског квалитета који се пече за побољшање транспарентности и рефлексивности светла и светла. И тело скоро да нема интервала између, беспрекорног.
ИИИ, унутрашњост. Прототип робота у унутрашњем материјалу такође је веома посебан. Седиште направљено од коже је природно добро, али трошкови производних трошкова су такође високи; са гумом да ради, изгледа реалније; ако су пластична унутрашња седишта, то је више грубо. Поређење удобних кожних седишта и тврдих пластичних седишта разлика, разумећете врхунски модел ригорозних и прецизних. Осим независног дизајна сигурносног појаса, инструмент табла и дигиталне карактеризације ручних датотека, велур за аутомобилске тепихе, исто је и основна конфигурација хигх-енд модела. Понекад ће се наћи испод врата изрезаних имена аутомобила и бренда, људи и даље осећају радост открића.
ИВ, шасија. Немојте игнорисати модел шасије, иако је робот прототип врхунског типа направљен и од пластичних делова шасије, али и даље задржава издувну цев, податке о преносу шипке, а линије су тачне, јасне одштампане, не могу пронаћи мана угла; Такође можете видети штит са четири точка на правцу шасије; неки врхунски модели чак и код легура на шасији, а логотип бренда или комеморативна издања потписа приказани су на шасији. Што се тиче средњег и ниско прототипа Робота, често се занемарује његов дизајн шасије, грубо и једноставно извођење. Уопштено говорећи, финија Робот Прототипе шасија може одражавати праве аутомобилске шасије, укључујући издувну цев и слично, детаљи о перформансама требали би бити јасни и лепи. Напротив, неки релативно груби роботни прототип у производњи шасије није толико пажљив.
В, мотор. Овде ће се тиче ентузијаста модела, јер је мотор срце аутомобила. У моделу врхунског дизајна производа дизајн мотора је наравно прецизан, поред облика у строгој сагласности са оригиналним дизајном мотора, али и да види лого на глави цилиндра. И коло, уље, систем за хлађење, усисни и издувни вентилатори су такође независне и тачне перформансе; топ Робот Прототипе на мотору да репродукује више запањујуће, све што се користи у оригиналним сличним материјалима а не само у једној пластици, Да ли у потпуности осећате шарм мотора.
ВИ, гуме и точкови. Ово је најлакше заборавити и детаљи вентилатора, у захтевима врхунског производа, пнеуматици и точковима. Диск кочница, заштитни знак кола, фине линије гума и друге лако доступне, а неки производи чак и користе материјале за гуме за производњу гумених модела, и могу их заменити за замјену.
ВИИ, Анекс. У прототипу Робот Прототипа ће бити праћена пластична додатна опрема за аутомобиле, а различити модели имају различите додатне опреме. На пример, неки производи са резервном гумом и неки производи са кофером су све у суптилности да би вам донели изненађења, тако да се дивите висококвалитетном моделу квалитета производа.