Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Анализа развоја тржишта прототипа робота
Sep 21, 2017

Анализа развоја тржишта прототипа робота
Прототип робота, који се назива Робот прототип, односи се на робота у потпуности у складу са роботским типом, структуром, бојом и унутрашњим компонентама како би смањио удио истог након симулационих производа. Прототип робота датира у Сједињеним Државама 1914. године. 1914. године, као нова маркетиншка алатка, америчка Фабрика робота у Форд-у у серији Т серије, када је лансирање робота, произвела је смањен пропорционалан симулацијски робот као поклон представљен куповини робота купаца. Овај потез, тражи бескрајни ток купаца, мали и изузетан прототип Робота, без преседана потеза. Као резултат тога, други произвођачи робота су такође пронашли продајне могућности, морали су да се прилагоде, да се боре да лансирају сопствени мали модел робота, тако да производња и развој Робот прототипа постепено расте.
Данас су роботски прототипи постали део роботске индустрије, а произвођачи прототипа робота такође су се промијенили од произвођача робота до специјализованих компанија које производе роботику. Они производе различите типове, стилове, боје и различите пропорције симулационих робота Да би задовољили различите потребе тржишта. Ови изврсни симулациони роботи, али такође имају и бројне лојалне "фанове", који су такође поставили Робот Прототипе схоп за доношење пословних могућности. Љубавни робот породични тим се такође брзо шири, навијачи робота од десетине хиљада људи до више од 200 милиона људи, и даље су 10% годишње стопе раста, а мала и средња града и унутрашња експанзија. Насупрот томе, индустрија прототипа робота се споро развија, покрајине и градови Робот прототипа чувају мање од 100 (Хонгконг велика и мала роботска прототипа продавница постоји више од 100) и дистрибуирана у малом броју градова, највише градова, жупаније "Бланкли".
Са разумијевањем Прототипа робота да би се повећала инвестиција, кола Робот Прототипе тржишта се загревају. Поклоните компанијама Робот Прототипе као модни поклон, породицу Робота Прототипа као ретку колекцију и уживајте у аристократској колекцији или приказу накита, роботске произвођаче до Робот Прототипа као промотивно оглашавање. Пре неколико година, ЦА770ТЈ црвена застава Робот прототип, по цени од 2000 ~ 3000 јуана, сада је до 6000-8000 јуана, а цијена робе. У Немачкој, аукција, ретки прототип робота до 600,000 маркира трансакције цена цена, према курсу у то вријеме еквивалентан више од 260 милиона јуана. У овом тренутку, неки од раних фабричких робот прототипа и ограниченог издања робот прототипа вриједи удвостручити, често нема тржишта или робота тешко пронаћи. Анализа инструктора: инвестиција Робот Прототипа стопа сакупљања повратка и процена простора је далеко већа од маркица и кованица и других традиционалних колекција.
Потенцијал будућих роботских прототипских тржишта је немерљив.
Кристални модел је врста занатског поклона, на тржишту се такође широко користи, кристал, али крхки материјал, ако се заштита није лако појавити проблеми. Данас, добар Робот Прототипе произвођача и делити са вама како прототип кристалног робота рутинско одржавање.
Одржавање кристалног роботског прототипа да обратите пажњу на то: кристална текстура је много крхка, тако да је стриктно забрањена тежина, тук, итд. Истовремено, високе температуре, јака алкална, јака киселина и друго неповољно окружење ће узроковати велику штету Кристал; ако желите да преместите кристалне производе, На мекане памучне рукавице, или темељито оперите руку. Ово може избјећи руке колекције загађене мрље од нафте. Поред тога, многи људи покрећу поклон од кристалног трофеја, узимаће врх кристалног орнамента или епитаксијалних дијелова, али то чини. Лако је довести до крхких дијелова паузе, па то треба избегавати; ако се нађе на кристалној колекцији прашине, општа четка четком ће дати кристал да остави танке огреботине, дуго времена ће довести до кристалног прозирног ефекта.