Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
Анализа четири врсте типова операција произвођача прототипова аутомобилског аутомобила
Jul 19, 2017Анализа четири врсте типова операција кинеског произвођача ауто прототипова

Постоје четири главна типа предузећа: тип уговора, тип полупроизвода, самопроизведени тип, врста породице.

1. Тип уговора:

Тип уговарања Цар Прототипе је хуангиан направити један од најпримитивијих, то јест неки произвођач аутомобила Прототипа примио је наређења прво, а потом да направи Цар Прототипе мастер цитат, пусти их у потпуности задужен за плаћање Цар Прототипе производње. Након пријема налога аутомобилском прототипу аутомобила, произвођач неће учествовати у процесу производње аутомобилског прототипа аутомобила. Осим ако корисник не жели да промени прототип аутомобила у аутомобилу, произвођач ће преговарати са произвођачем. Произвођач ће бити одговоран само за процес финалне контроле производа Прототипа аутомобила и контроле прототипа аутомобила пре Прототип аутомобила у аутомобилу.

Недостаци аутомобилског прототипа таквог аутомобила: продужење циклуса обраде аутомобила Прототипа аутомобила, смањење животног вијека аутомобила аутомобила, квалитета и прецизности не могу се гарантовати. Али пословима је лако управљати.

Изазван главни разлог је тај што произвођач аутомобила прототип добија добар профит на аутомобилском прототипу, тако да је даваоцу притиска произвођача прениско, а произвођач да би добио већи профит само у Цар Прототипе трошку је смањен, да би се смањили трошкови време обраде аутоматског прототипа за аутомобил у исто време, прецизност обраде, избор материјала ... Нема гаранције. Због тога је аутомобилски прототип аутомобилске индустрије жутих камена главни разлог за прототип аутомобила са ниским степеном.

2. Тип полупроизвода:

Пошто неки од фабрика прототипова аутомобила нису достигли одређену скалу, након пријема налога, због сопствене опреме за обраду не могу да обезбеде аутоматску обраду прототипова аутомобила. Дакле, производни процес аутомобила Прототипа део трошкова сировине или накнаде за обраду произведе први произвођач, произвођачи ће обезбедити цртеж конструкције прототипова аутомобила или 3 д података, затим урадити плату аутомобила за прототип аутомобила. У процесу производње, произвођач ће с времена на време пратити напредак аутомобилског прототипа аутомобила. Након аутомотског прототипа аутомобила, инспекција прегледа производа и прототип аутомобила ће се прегледати. Овај метод је мало супериорнији од горе наведеног, али има и своје мане. Прототип аутомобила Хуангиан аутомобила такође се заснива на овом типу.

Предност Цар Прототипа оваквог аутомобила: он може гарантовати напредак у прототипу аутомобилског аутомобила, а животни прототип аутомобила може задовољити захтеве купца. Углавном зато што у процесу израде Прототипа Прототипа Прототипа који не морају да брину о прављењу аутомобила како би сачували проблем материјала или алатке коштају колико год то узимају у обзир вријеме обраде аутомобила Прототипа приликом подешавања, осигурање квалитета. Плус надзор над прототипом аутомобила ...

Недостаци: тачност и квалитет често не испуњавају захтеве купца. Пошто произвођач није успео да обезбеди добру опрему, нека машинска обрада може бити само споља и извана, а превише се брине о брзини, тако да су прецизност и квалитет обраде машине игнорисани за аутомобил иза прототиповања донијети неке непотребне проблеме. Иако је прототип аутомобила таквог аутомобила лако управљати, није неуобичајено да Хуангиан управља компанијом.

3. Само-произведени тип:

Такав аутомобил има произвођача аутомобила Прототипа, има комплетну опрему за аутоматску прототипску производњу, потпуну могућност продаје, дизајн прототипа аутомобила од аутомобила до аутоматског прототипа производње, а Цар Прототипе испоручује сва решења у Фабрика. Због тога, живот, прецизност и квалитет прототипа аутомобила могу се гарантовати без обзира на производни циклус аутомобилских прототипова.

Тренутно су таква предузећа врло ретка у хуангиан-у, а такође су прилично висока од цене Цар Прототипа. Тако је клијент такође неколико домаћих великих предузећа или страних познатих предузећа.

4. Индивидуална величина породице:

Осим горе поменутих типова прототиповања аутомобила, у хуангиан-у и другом типу, они нису преко аутобуса Цар Прототипе произвођача директно на Цар Прототипе, али сами сами имају користи је Цар Прототип ове цене јефтинији, вријеме се може осигурати тај квалитет је исти као половина уговора. Али нема сигурности за купце. То обично обављају познаници.