Follow us
Dom > Новости > Sadržaj
101-прототип пластике за вакуумско калуповање
Apr 09, 2018

101-прототип Пластицс фор Вацуум Молдинг

Ваш добављач вакуумских лајсни

101-прототип Пластика је у индустрији од 2007. године и од тада је почела развијати средства и начине како клијентима пружити најбоље услуге вакуумског обликовања и усисавања у Оверсеа. Пластика је једна од најјефтинијих и најкориснијих предмета до сада. Такође је лаган и свестран, због чега мноштво компанија одлучује да користи пластику за контејнере за све врсте предмета.

101-прототип вам даје могућност формирања и постављања сопствених пластичних контејнера и одустаје од уобичајеног квадратног, правоугаоног и кружног облика. Можете креирати свој властити јединствени облик и дизајн, а 101-прототип нуди најбоље начине за то.

Формирање вакуумског притиска за пластику

Једна од најбољих техника када је у питању обликовање вакуума је употреба формирања притиска. Ову методу одабиру компаније јер пружа боље и више дефинисане дизајне за ваше пластике. Можете заборавити на једноставне и досадне дизајне и облике, јер уз формирање притиска можете креирати све дизајне и детаље високог дефиниса који ће стварно учинити ваше креирање издвојеним од осталих.

Пластични вакуум формирани двоструки листови

Формирање дуплих листова је врста вакуумског формирања која се користи за повезивање делова са двоструким зидовима. Целокупан процес подразумева употребу два дела у којима се формирају заједно помоћу притиска минус употреба било ког типа лепка или спајача како би их заједно спојили.

Све су доступне на 101-прототип Пластицс са најбољим сервисом и најисплативијим стопама на тржишту.

Прототип 101 је опремљен да обезбеди краткотрајна и велика запреминска решења. Искористите наше могућности за формирање вакуума са кратким радним временом и останемо конкурентни тако што избјегавамо високе трошкове попуњавања инвентара.

 

• Као процес вакуумског калупа, вакуумска пластика нуди неколико предности у односу на друге традиционалне методе - нпр.

• Одлична уштеда трошкова за мању производњу ради због прототипова

могу се креирати помоћу дрвених калупа. Ово омогућава брз и јефтин

прилагодбе дизајна.

• Производни делови могу бити креирани од релативно јефтиних алуминијумских и епоксидних калупа.

• Широк спектар боја и карактеристика на готовим производима, као што је изглед од дрвета.

• Термоформирање може производити танке зидове прецизно и економично .

• Хиљаде врста производа је могуће. Паковање од глине, блистер паковања, купине од пекара, плоче за боје, пластичне тацне, инструмент табла и безброј производа су све примјери вакуумске пластике.

blob.png